Dutch |English nl | en

Haringvliet- en Volkeraksluizen

Beschikbaarheid van de Haringvliet- en Volkeraksluizen en -keringen

De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Haringvliet- en Volkeraksluizen en -keringen moesten worden vergroot en ook de installaties moesten weer voldoen aan de laatste stand van de techniek. De besturingssystemen, energiedistributie en delen van de werktuigbouwkundige installaties zijn daarom vervangen. Iv-Water maakte hiervoor het uitvoeringsontwerp, waarin de invulling van capaciteit en technische kennis van elektra-installaties voor sluizencomplexen staat.
In het project is gebruikgemaakt van systems engineering, een tool om Rijkswaterstaat inzicht te geven in de projectbeheersing. Samen met Grontmij en ABB maakte Iv-Water ook het detailontwerp.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Tom denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!