Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Water > SWRO-installatie Aruba

SWRO-installatie Aruba

Duurzame SWRO-installatie met grotere capaciteit

Het drinkwater van Aruba behoort tot de beste kwaliteit van de wereld. Om de productiecapaciteit van drinkwater door Water- en Energiebedrijf Aruba (WEB) te vergroten, zijn de verouderde MSFE-installaties vervangen door een duurzame SWRO-installatie met een grotere capaciteit. SWRO (seawater reversed osmosis) staat voor de winning van drinkwater uit (zout) zeewater door de omgekeerde osmosetechnologie. De nieuwe SWRO-installatie heeft een productiecapaciteit van 24.000 m3 water per dag (dit is 73% van de totale vraag naar water op Aruba) en verbruikt bovendien 40% minder energie dan de oude MSFE-installatie.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.