Dutch |English nl | en

Installaties Verzamelgebouw Justitie

Een overzichtelijke functionaliteit en een hoge bedrijfszekerheid

De Rijksgebouwendienst stelt hoge eisen aan haar gebouwen. Zo ook bij het Verzamelgebouw van Justitie in Zoetermeer. In dit pand werd 5.500 m² kantoor, verdeeld over 5 bouwlagen, volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn ook een 200 m² grote computerzaal en een 400 kVA noodstroomaggregaat in het bestaande complex geïntegreerd. Een overzichtelijke functionaliteit en een hoge bedrijfszekerheid bij stroomuitval waren de belangrijkste eisen aan de installaties. De renovatie is gefaseerd uitgevoerd tijdens het in bedrijf zijn van het pand. Hier was in het bestek al uitgebreid rekening mee gehouden. Vrijwel alle installatiedisciplines waren in dit project vertegenwoordigd.

Technische data

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst
Architect: Architectenburo Bleeker B.V. 
Disciplines: E&W-installaties
Fasen: VO, DO, bestek, aanbesteding en realisatie
Oppervlakte: 5.500 m²
Installatiekosten: € 1.150.000,- 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!