Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Vervangingsopgave Natte Kunstwerken

Vervangingsopgave Natte Kunstwerken

Tijdsvensters einde levensduur voor 650 natte kunstwerken van Rijkswaterstaat

Naar verwachting moet Rijkswaterstaat de komende decennia honderden miljoenen euro’s per jaar uittrekken voor de vervangingsopgave van de natte kunstwerken die aan het begin van de vorige eeuw zijn gebouwd. Ter onderbouwing van de programmering van en de besluitvorming over de vervanging van de kunstwerken bracht Iv-Infra in samenwerking met HKV Lijn in Water de zogenaamde ‘vensters einde levensduur’ van alle 650 kunstwerken in kaart. Hierbij is naast de technische veroudering en slijtage van de kunstwerken ook gekeken naar nieuwe eisen aan de functionaliteit, voortkomend uit de opgaven van het Deltaprogramma en maatschappelijke ontwikkelingen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Rob denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!