Dutch |English nl | en
Home>Projecten > RWZI Schelluinen

RWZI Schelluinen

Overtuigen met een planonderbouwing

Waterschap Rivierenland wilde de slibverwerking in een deel van het beheersgebied optimaliseren met een centrale slibverwerking. Iv-Water maakte hiervoor het voorontwerp, waarbij slib wordt voorbehandeld op basis van thermische druk hydrolyse. Ook is aandacht besteed aan het bereiken van minimale omgevingsdruk, goede landschappelijke inpassing en het waarborgen van de (externe) veiligheid. Omdat de beoogde installaties niet in het bestemmingsplan pasten, stelde Iv-Water een planonderbouwing op waarin het effect van de centrale slibverwerking op de omgeving en maatschappij inzichtelijk zijn gemaakt.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!