Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Poldergemaal Poppekinderen

Poldergemaal Poppekinderen

Oplossen van bestaande en toekomstige waterhuishoudingproblemen

Het gemaal Poppekinderen heeft het waterbeheer en de waterkwaliteit voor de landbouw en inwoners in Walcheren flink verbeterd. Bij extreme regenval hebben agrariërs nu minder wateroverlast en de kwaliteit van de waterbodem is verbeterd, doordat er minder voedselrijk water naar het Veerse Meer wordt afgevoerd. De waterlopen richting het gemaal zijn natuurvriendelijk ingericht en sluiten aan op ecologische verbindingszones. Iv-Water maakte het ontwerp van de damwandconstructies, funderingen, betonconstructie van het gemaal en de uitstroomconstructie, de persleidingen en het gebouw.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!