Dutch |English nl | en

Penitentiaire Inrichting Zoetermeer

Diverse verbouwingen, nieuwbouw en renovaties van de Penitentiaire Inrichting

De locatie Zoetermeer is een van de twee vestigingen van de Penitentiaire Inrichting Haaglanden. De locatie bestaat uit één gebouw met in totaal 8 celvleugels, waarvan de helft een gevangenisdeel en de andere helft een huis van bewaring is. Iv-Bouw is al een aantal jaar als installatietechnisch adviseur betrokken bij diverse verbouwingen, nieuwbouw en renovaties. Zo zijn in de afgelopen jaren bijvoorbeeld de douches op de celvleugels gerenoveerd, beveiligingsinstallaties zoals toegangscontrole, security beheerinstallatie en CCTV vervangen en de installatietechnische brandveiligheidsvoorzieningen verzorgd.

Technische data

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst Den Haag
Architect: EGM architecten (Scheveningen) en Archivolt architecten (Zoetermeer)
Disciplines: gebouwgebonden installaties
Fasen: PvE, VO, DO, bestek en realisatie
Oppervlakte: 90.000 m² BVO
Installatiekosten: € 200.000,- (per jaar)
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.