Home>Projecten > Herinrichting Oosterpark Amsterdam

Herinrichting Oosterpark Amsterdam

Herinrichting Oosterpark Amsterdam

Het Oosterpark in Amsterdam is in 2015 volledig opnieuw ingericht. Er is meer openheid gecreëerd, waardoor het park veiliger en aantrekkelijker is geworden voor recreatieve doeleinden. De nieuwe vijver met waterspuiters en grote zwerfkeien zorgt naast de aangebrachte drainage voor een betere grondwaterregulering en biedt een mooie speelplek voor kinderen. Iv-Infra heeft het ontwerp van Buro Sant & Co uitgewerkt tot het bestek en tekeningen en heeft de opdrachtgever ondersteund bij het maken van technische ontwerpkeuzes en advies opgesteld voor het evenemententerrein. Het terrein is middels grondverbetering en intensieve drainage geschikt gemaakt voor evenementen, zonder dat dit ten koste gaat van de recreatieve waarde van het grasveld.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!