Dutch |English nl | en

Fluxys Winksele

Een compleet nieuw H-gas-compressiestation

Het compressiestation in het Belgische Winksele verhoogt de druk van het laagcalorische aardgas in de leiding van Poppel aan de Nederlandse grens naar Blaregnies aan de Franse grens. Met een maximale werkdruk van 66,2 barg worden de regio’s rond Brussel, Leuven en Mechelen van gas voorzien. Het station zorgt met vier compressoren voor een compressiecapaciteit van maximaal 3.500.000 Nm3/h. Iedere compressor beschikt over een vermogen van 18 MW. Iv-Offshore & Energy en haar Joint Venture partner VSH waren de hoofdaannemer voor het gehele project, waarbij Iv-Offshore & Energy tevens verantwoordelijk was voor  het complete ontwerp van het compressiestation en de inkoopactiviteiten voor equipment.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Fedor denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via  088 943 3300 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!