Dutch |English nl | en

Trias Westland II geothermische installatie

Voldoen aan de groeiende vraag naar aardwarmte

Trias Westland heeft sinds 2019 één geothermische installatie in Naaldwijk in bedrijf om kassen te voorzien van duurzame warmte (aardwarmte). Iv-Offshore & Energy maakt in opdracht van Trias Westland het basic en detailed design voor uitbreiding van deze installatie om aan de groeiende vraag naar aardwarmte te kunnen voldoen. Om een veilig ontwerp te kunnen garanderen heeft Iv-Offshore & Energy daarbij een Hazard and Operability (HAZOP) studie uitgevoerd. De installatie wordt onder andere uitgerust met een tweede bronpomp en een leiding naar de ontgasser, een nieuwe ontgasser met een grotere capaciteit, extra waterfilters, een extra plate heat exchanger unit en circulatiepomp, een extra injectiepomp en injectieleiding en een extra transportpomp in het secundaire warmtedistributiesysteem.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Fedor denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via  088 943 3300 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!