Dutch |English nl | en

Conwy-platform

Oppompen van olie uit lagedrukreservoirs

De olievelden Conwy en Corfe liggen in de Britse sector van de Oost-Ierse Zee in een gebied dat bekendstaat als Liverpool Bay, op ongeveer 40 kilometer van de Britse kust en de stad Liverpool. Zowel de Conwy- als de Corfe-reservoirs hebben een relatief lage druk en de productie moet via de productieputten worden opgepompt door elektrische pompen, die zich in de reservoirs bevinden. Het Conwy-platform is een ‘not normally manned’-faciliteit met in totaal zes putten, waarvan drie productieputten, één toekomstige put, één waterinjectieput en één condensaat-reïnjectieput. Iv-Offshore & Energy heeft de engineering, het ontwerp en de inkoop van equipment, piping materialen en kleppen uitgevoerd.

Technische data

Afmetingen:
Topside 22 x 12m (exclusief het helikopterdek overhang)                        
Jacket 12 x 12 x 45m

Gewicht: 
Topside 850 mT
Jacket 690 mT  
Piles 700 T  

Waterdiepte: 32,5 m
Accommodatie: normaal gesproken niet bemand
Productie: 26,000 vaten vloeistof per dag


 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Fedor denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3300 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!