Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Zendmast Hoogersmilde

Zendmast Hoogersmilde

Nieuwe getuide antennemast bij Hoogersmilde

De zendmast in Hoogersmilde verzorgt televisie- en radiodekking in het noorden van Nederland. Op 15 juli 2011 stortte de getuide antennemast in door brand in een van de voedingskabels. Iv-Bouw en Iv-Consult hebben in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en andere belanghebbenden een nieuw ontwerp gemaakt. De nieuwe mast is verhoogd naar 303 meter. Getuide masten van dit formaat worden beschouwd als een van de meest complexe structuren in de constructiebouw. Iv-Bouw heeft het projectbeheer en de communicatie tussen alle belanghebbenden verzorgd en Iv-Consult was verantwoordelijk voor de technische aspecten en het structurele ontwerp van de nieuwe mast.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.