Dutch |English nl | en

Modificatie vloeibare stikstoftank

Nieuwe instrumentatie en besturingssystemen voor bediening op afstand

Om de opslagtank van vloeibare stikstof op afstand te kunnen bedienen zijn de bestaande instrumentatie en het besturingssysteem vervangen. Iv-Industrie heeft voor deze modificatie de P&ID’s opgesteld en de volledige basic en detailed engineering verzorgd voor de disciplines elektrotechniek, instrumentatie, piping en mechanical. De aangepaste opslagtank bestaat uit een binnen- en buitentank. Hiertussen zit isolatiemateriaal. Alle nieuwe verbindingen tussen de binnen- en buitentank zijn zodanig ontworpen, dat ze onvermijdelijke krimp en uitzetting als gevolg van de temperatuur kunnen opvangen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!