" />
Dutch |English nl | en

Seafox 4 integratie heavy-liftkraan

Dankzij de upgrade geschikt voor meerdere soorten projecten

De Seafox 4 is een zespotig jack-upplatform voor constructie-, accommodatie-, onderhouds- en putwerkzaamheden. Het platform is het gehele jaar inzetbaar in waterdieptes tot 46 meter. Met een volledige upgrade is de Seafox 4 geschikt gemaakt voor speciale werkzaamheden op zee, zodat het platform kan worden ingezet voor meerdere projecten. Hiermee is het bereik van het platform vergroot. Nevesbu verzorgde de integratie van de heavy-liftkraan in het schip, de analyse van het helideck zodat dit geschikt kon worden gemaakt voor grotere helikopters, en tevens de stabiliteitsberekeningen en klassegoedkeuring.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.