Dutch |English nl | en

Installatie voor highly purified water

Nieuwe installatie bespaart circa 185.000 m3 gas per jaar

Bij de productie van water for injection (WFI) wordt veel energie verbruikt. Het energieverbruik kan aanzienlijk worden verlaagd door een behoorlijk deel van het WFI-waterverbruik te vervangen door highly purified water (HPW). In verband met productie-uitbreiding en verhoging van de productie besloot deze opdrachtgever een nieuwe HPW-installatie aan te schaffen, waarmee de toekomstige groei in energieverbruik sterk is verminderd. Iv-Industrie heeft voor deze nieuwe installatie de werktuigbouwkundige discipline aangestuurd, de engineering begeleid en de installatiewerkzaamheden georganiseerd.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!