Dutch |English nl | en

Nieuw PGS 15 magazijn

Opslag van gevaarlijke grondstoffen conform PGS 15

Op een productielocatie van de wereldwijd marktleider in het ontwikkelen en produceren van grondstoffen is een nieuw magazijn gerealiseerd voor opslag van stoffen die moeten worden opgeslagen conform de PGS 15 regelgeving. Naast de opslag van gevaarlijke stoffen is in het magazijn een portiersloge, kantoorstrook, acculaadruimte voor de heftrucks en laad- en losmogelijkheden voor vrachtwagens opgenomen. Iv-Industrie verzorgde de engineering van de nieuwbouw, bestaande uit de architectonische-, bouwkundige-, constructieve- en installatietechnische uitwerking en de civieltechnische uitwerking van het terrein.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!