Dutch |English nl | en

Koelketen Ebola vaccin

Winnaar ‘Best Temperature Controlled Logistics Project Award'

Toen een Public Health Emergency werd uitgeroepen, moest het Ebola vaccin programma worden versneld en uitgebreid. Iv-Industrie verzorgde voor productielocaties in West-Europa de invriescapaciteit voor het vaccin. Een uitdaging was het vaccin in korte tijd te koelen naar -60 °C en ervoor te zorgen dat mensen de ruimtes veilig kunnen betreden. Om het vaccin veilig te vervoeren en op te slaan, maakte Iv-Industrie het ontwerp voor het nieuwe depot in Sierra Leone, de vrieskasten, solarkoelkasten en selecteerde Iv-Industrie de transportboxen. Het project won een award op het Frankfurt IQPC seminar.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!