Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Herbestemming HAKA-gebouw

Herbestemming HAKA-gebouw

De transformatie van 10.000 m² industrieel erfgoed

Het HAKA-gebouw aan de Vierhavenstraat in Rotterdam is in 1933 gebouwd in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereninging de HandelsKamer (HaKa). De komende jaren wordt het industrieel erfgoed, in een bouwteam, herontwikkeld tot een bedrijfsverzamelgebouw. De aanpassingen aan het gebouw van 10.000 m2 op architectonisch, constructief en installatietechnisch vlak, refereren aan het historisch gebruik en de cultuurhistorische waarde van het rijksmonument. Een belangrijk element in het project is de ontwikkeling van een flexibel concept van het fabrieksdeel en kantoordeel. Afhankelijk van de eisen van de huurder wordt de installatie ingericht.
 

Technische data

Opdrachtgever: Vestia
Architect: Rijnboutt
Disciplines: Elektotechniek & Werktuigbouw
Fasen: VO, DO, bestek en realisatie
Oppervlakte:10.000 m²
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!