Dutch |English nl | en

HC1100 heave compensator voor Seaqualize

Heave compensator HC1100 Seaqualize

Indrukwekkend. Dat is wel het goede woord bij deze heave compensator dat door het Utrechtse bedrijf Seaqualize wordt gebouwd. Iv-Consult mocht het ontwerp maken van dit stalen gevaarte; de HC1100. Het apparaat maakt het installeren van zware onderdelen voor offshore windparken veiliger, sneller en makkelijker. De HC1100 is in staat om bewegingen van schepen op zee door deining te kunnen compenseren. Daardoor kunnen zware onderdelen van windturbines beter worden verplaatst en wordt de kans op schade aan een schip of aan het materiaal verder beperkt. Inmiddels is de HC1100 succesvol getest en zal het in de zomer van 2023 zijn werk gaan doen op het Vineyard windmolenpark, voor de kust van Massachusetts.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jaco denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!