Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Geïntegreerde mast patrouilleschepen

Geïntegreerde mast patrouilleschepen

Eén constructie die vliegende en drijvende objecten waarneemt

De Hollandklasse patrouilleschepen zijn uitgerust met een innovatieve, geïntegreerde mastmodule (IMM) die alle systemen herbergt die samen de ‘ogen en oren’ van het schip vormen. Zo blijft het schip vrij van antennes en radars. Het is de eerste mastmodule waarin camera-, radar- en communicatieantennesystemen zijn samengevoegd in één mastconstructie. De sensoren zijn speciaal gemaakt voor operaties dicht bij de kust. Hier hebben veel andere radars het erg moeilijk. Nevesbu maakte in opdracht van Thales het ontwerp van de constructie en de infrastructuur van de geïntegreerde mast en adviseerde ook tijdens de bouw.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!