Dutch |English nl | en

Drinkwaterlocatie Weesperkarspel

Ontwerp en bestaande situatie optimaal op elkaar afstemmen

Door 3D-laserscannen toe te passen bij het ontwerpen van renovaties kan tijd efficiënt worden benut en kunnen extra kosten worden voorkomen. Zo ook bij de grootschalige bouwkundige renovatie van drinkwaterlocatie Weesperkarspel, waar het voorzuiveringsgebouw, de langzame zandfilter, pelletkorrelopslag en ruwwaterverdeling zijn gerenoveerd. Iv-Infra heeft met behulp van 3D-laserscanning de gebouwen van binnen en buiten ingemeten en gemodelleerd. Op basis hiervan zijn de ontwerpen van de nieuwe gevels en daken gemaakt en is een clash controle uitgevoerd op het ontwerp en de bestaande procesinstallaties.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.