Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Cinema Southampton

Cinema Southampton

Complexe staalconstructie voor bioscoop in Southampton

Het is een ware trekpleister geworden: het nieuwe imposante uitgaans- en winkelcentrum inclusief bioscoop in de Zuid-Engelse stad Southampton. Het is een mooi en futuristisch gebouw, in het drukke zakendistrict van de stad, dat direct in het oog springt. De primaire constructieve elementen van de bioscoopzalen worden gevormd door gebouwhoge spanten, bestaande uit zowel Koker profielen als H-profielen (voor de lichter belaste elementen). Iv-Consult maakte in opdracht van Hollandia de detailberekeningen en werkplaatstekeningen voor het complex en stelde aanpassingen voor om het constructief gedrag van het gebouw te verbeteren.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.