Dutch |English nl | en
Home>Projecten > Brabo 1

Brabo 1

Het eerste PPS-project in België

Antwerpen zet zich in voor vlotter verkeer en veiligere wegen. Met het project Brabo 1, dat deel uitmaakt van het Masterplan Mobiliteit Antwerpen, zijn de tram/buslijnen tussen Deurne en Wijnegem en Mortsel en Boechout verlengd en is een modern architecturaal complex gerealiseerd waarin een tramremise voor 53 tramstellen, een kantoorgebouw en een werkplaats zijn ondergebracht. Het project is het eerste PPS-project in een DBFM-procedure voor het openbaar vervoer in België. Iv-Infra bewaakte in opdracht van een Engelse verzekeringsmaatschappij het verband en de risico’s tussen de realisatie en financiën.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Joey denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 942 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.