Dutch |English nl | en

BrabantNat

Garanderen van 99,95% beschikbaarheid

In het Brabantse en Middenlimburgse deel van het areaal van Rijkswaterstaat staan circa 100 bruggen en sluizen met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties die toe waren aan onderhoud en modernisering. Drie objecten (sluis 15, sluis 16 en het complex Panheel) moesten grondig worden gerenoveerd. Naast een nieuw bediengebouw zijn de objecten met de renovatie voorzien van compleet nieuwe bedienings- en besturingssystemen en elektrotechnische installaties. Iv-Water verzorgde hiervoor de ontwerpverantwoording. Gezien de functie van de sluizen moest beschikbaarheid van 99,95% worden gegarandeerd.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.