Dutch |English nl | en

Energiezuinig installatie-ontwerp kantoor Van Oord

Energiezuinig installatieontwerp hoofdkantoor Van Oord

Aan de voet van de Brienenoordbrug in Rotterdam ligt het hoofdkantoor van Van Oord. Het kantoor heeft een oppervlakte van 15.900 m2 en heeft veel nautische aspecten in het ontwerp. Iv-Bouw heeft het energiezuinige installatieontwerp van het inbouwpakket verzorgd, de ontwerpen van de basisinstallaties gecontroleerd en de uitvoering begeleid.  Alle installaties zijn op afstand te beheren via een gebouwbeheersysteem. Het pand kent verschillende beveiligingsniveaus en is heel duidelijk gesegmenteerd qua toegangsrechten. Hiervoor is een uitgebreid toegangscontrolesysteem voorzien.

Technische data

Opdrachtgever: Van Oord
Architect: De Jong Gortemaker Algra
Disciplines: E&W-installaties
Fasen: PvE tot en met uitvoeringsbegeleiding

Oppervlakte:
Fase 1: 15.900 m²
Fase 2: 5.700 m²
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!