Dutch |English nl | en

Blauwe golf Noord-Holland

Optimale doorstroming op de weg en in het water

Door efficiëntere bediening van bruggen en sluizen kan een ‘blauwe golf’ worden gerealiseerd, die zorgt voor betere doorstroming van de weg- en vaarweg. Iv-Infra heeft hiervoor de ontsluiting van data over brugopeningen in Noord-Holland voorbereid en gerealiseerd. Een essentieel onderdeel hierbij is real-time doorgifte van data van brugopeningen aan het verkeersdatasysteem en brugmanagementsysteem. Deze informatie zorgt voor een advies aan de bedienaren van de verkeerscentrales en voor optimale bedientijden van sluizen en bruggen. Bij het opstellen van de functionele en technische eisen heeft Iv-Infra ook vastgelegd hoe moet worden omgegaan met de communicatie tussen objecten en met data en datavalidatie.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Herbert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!