Dutch |English nl | en

3D-laserscannen botlekspoortunnel

Zettingen en vervormingen nauwkeurig in beeld

De Botlekspoortunnel bestaat uit twee tunnelbuizen. Door de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Botlekbrug zijn de tunnelbuizen van de Botlekspoortunnel mogelijk onderhevig aan zetting en vervorming. Om te kunnen beoordelen of objecten binnen het profiel van vrije ruimte vallen en om vervormingen van de geboorde tunnelbuizen te kunnen vaststellen heeft Iv-Infra de twee tunnelbuizen inclusief railsporen nauwkeurig ingemeten met 3D-laserscanning. Aan de hand van deze meetgegevens kan op elke gewenste locatie een dwarsprofiel van de tunnel worden gegenereerd en kan inzichtelijk worden gemaakt of de trein overal vrij kan passeren zonder obstakels te raken.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Arno denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.