Home>Over Iv > Iv-Young: kennis, netwerken en fun!
Iv-Young: kennis, netwerken en fun! Passie Techniek Werken bij Iv

Welkom bij Iv-Young

Iv-Young is voor iedere Iv'er die jong is of zich jong voelt. Op deze pagina vind je alle informatie over Iv-Young en onze evenementen. Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Lees dan vooral door!

 

Wat doet Iv-Young?

Iv-Young is overkoepelend voor alle divisies van Iv en is opgericht met als doel medewerkers kennis te laten ontwikkelen en te delen met collega’s en tevens de interactie tussen de verschillende divisies te intensiveren. We willen collega's verbinden en hun professionele leven verrijken door formele en informele events. Hierbij kan gedacht worden aan het bezoeken van interessante projecten waar Iv aan verbonden is, kennismiddagen en kennisavonden met sprekers, ontwikkelen van soft skills (presenteren, discussiëren, schrijven et cetera) en teambuildingactiviteiten. Natuurlijk proosten we ook elke week op onze  gezellige vrijdagmiddagborrel!
 

Meld je aan! Ben je jong of jong van geest? Iv-Young is er voor iedere Iv'er! Meld je aan en leer collega's kennen van verschillende divisies, ontwikkel je kennis en ga op de leukste uitjes. Samen werk je aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

We kunnen niet wachten om je op ons volgende evenement te zien!

Get to know us!

Iv-Young is een club van gezellige, ambitieuze techneuten die samen kennis delen, op zoek gaan naar uitdagingen en ook vooral leuke activiteiten ondernemen. Het Iv-Young team bestaat uit Rick van der Meijs, Nina Sneeboer, Dirk van de Craats en Myrthe Pino. Heb je vragen over Iv-Young, stel ze gerust aan ons via young@iv-groep.nl.

"Als jonge Iv’er ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om meer te weten van wat er binnen andere divisies van Iv gebeurt in projecten, maar wil je ook juist leren van andere disciplines en expertises binnen Iv. En dat kan bij Iv-Young!" - Rick van der Meijs, Projectleider / Adviseur Waterveiligheid

“Hi Iv’er! Mijn naam is Dirk van de Craats. Vanaf 2011 ben ik werkzaam voor Iv-Industrie. Sinds het ontstaan van Iv-Young (2017) ben ik bestuurslid van deze mooie groep enthousiaste techneuten! Heb jij nog goede ideeën voor Iv-Young? Neem dan contact op met Nina, Rick, Myrthe of mij. Hopelijk zien we elkaar dit jaar bij één van de events!” – Dirk van de Craats, Engineer Mechanical


 

Every day a new #challenge

Iv-Young is deelnemer van het programma Young Professionals van het Economic Development Board van Drechtsteden. Binnen dit programma worden door de deelnemers challenges georganiseerd. Gedurende het jaar zijn er verschillende challenges en per challenge worden twee deelnemers vanuit Iv-Young gestuurd om de uitdaging aan te gaan! Wil jij aan de slag met een probleem binnen een bedrijf, wil je een Young Professional event bezoeken en wil je diverse bedrijven leren kennen? Dan is Iv-Young iets voor jou!

Houd onze kalender hieronder in de gaten voor opkomende evenementen. Wil je deelnemen aan onze evenementen? Word lid en mis geen enkel evenement. 

[ KALENDER TOEVOEGEN ] 

E925B656-F44C-4977-AABA-63F84BEBE277 Created with sketchtool.
Every day a new #challenge