Home>Over Iv > Kennis & Nieuws > 2018 > Alive and kicking: 5 redenen waarom je onze nieuwe site moet bekijken
Alive and kicking: 5 redenen waarom je onze nieuwe site moet bekijken

#1 Omdat je wilt weten hoe het is om bij ons te werken

Zo lees je op onze site in de blog van Mark wat hem opviel toen hij bij ons kwam werken. En zie je in ons portfolio aan welke gave projecten jij ook kan meewerken. Op onze Instagrampagina zie je hoe leuk onze uitjes zijn. Tja, volgende week zitten we weer in Rusland om de troostfinale van het WK live mee te maken #work hard, play hard. En natuurlijk vind je op de website al onze vacatures. Maar omdat wij altijd op zoek zijn naar technisch talent, kun je via onze site ook gemakkelijk direct contact met ons opnemen om te  kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

#2 Omdat we kennis delen via leuke blogs en jij natuurlijk op de hoogte wilt blijven

Hoe Iv met smart mobility de doorstroming over de weg en vaarweg verbetert. Tips voor kosteneffectieve uitvoering van conversie- en instandhoudingsprojecten. Hoe een ingenieursbureau als risicodrager meedoet binnen D&C-projecten in de utiliteitsbouw. Als technisch kennispartner houden we ons voortdurend bezig met vernieuwende ideeën die een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij en natuurlijk aan onze opdrachtgevers. Dat is ons vak: kennis delen. En op onze nieuwe site gaan we dat dagelijks doen. Leuke weetjes, ontwikkelingen binnen de markt, projectupdates, innovatieve ideeën enzovoort. We vinden het leuk om die kennis met jou te delen!

#3 Omdat je Addy, Wahyu, Eefje en andere collega’s in levende lijve wilt zien

Wij houden van echt. Geen gefotoshopte modellen, maar onze eigen collega’s staan op onze website. Je krijgt zo een beetje beeld bij de mensen achter Iv. We zijn trots op onze mensen, en dat mag iedereen zien. Stuk voor stuk unieke mensen, met één gemene deler: we hebben allemaal passie voor techniek.

#4 Omdat je ons portfolio wilt bekijken

Voor elke technische puzzel een oplossing vinden: het zit in ons DNA. Onze collega’s zijn technici van hoog niveau die met het grootste plezier puzzelen aan bijna onmogelijke uitdagingen binnen allerlei projecten over de hele wereld. Bekijk in ons portfolio  een selectie van de projecten waaraan we hebben mogen werken. Elke klantgroep heeft op onze site een eigen pagina. Zo hebben we een pagina voor gemeentes, aannemers, energiebedrijven, scheepswerven enzovoort. Zo zie je meteen alle informatie en projecten die voor jou relevant zijn.

#5 Omdat je snel even contact wil met één van onze collega’s

Een algemeen telefoonnummer is natuurlijk handig, maar bij wie kom je dan terecht? En wat als je even snel een antwoord op je vraag wil, en geen zin hebt om daarvoor aan verschillende mensen jouw verhaal te doen. Met onze nieuwe site hoeft dat niet meer en is het supermakkelijk om even een berichtje te sturen of te bellen met de juiste persoon. Dus ben je een gemeente, met één klik op de knop (nou ja, met verzenden erbij twee dan) stuur je Jacqueline snel even een berichtje. Jacqueline weet namelijk op (bijna) alle vragen van gemeentes wel een antwoord te geven. Zo hebben we ook Jeroen. Jeroen is de kennispartner voor iedere voedingsmiddelenfabrikant. Gemak dient de mens; het enige wat je hoeft te doen is naar jouw klantgroeppagina te gaan en die vind je onder 'Markten' op onze site.

Staat er nu voor jou nog geen goede reden bij om een kijkje te nemen op onze nieuwe site, kijk dan zelf maar even wat een reden voor jou zou zijn.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!