Werken bij een ingenieursbureau? Dat betekent afwisseling en werken aan de meest diverse en specialistische projecten!
 

Net afgestudeerd en op zoek naar een uitdaging?

Ga jij binnenkort afstuderen of ben jij net afgestudeerd aan de studie werktuigbouwkunde, maritieme techniek, elektrotechniek of civiele techniek? Wil jij graag werken aan de meest diverse en gespecialiseerde projecten en ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan is werken bij een ingenieursbureau wat voor jou!

Het leerproces stopt nooit

Bij een ingenieursbureau werk je in een team van specialisten op diverse locaties. Ook de opdrachtgevers variëren, zoals bijvoorbeeld architecten, voetbalstadions, Rijkswaterstaat en diverse gemeentes. Verschillende klanten en projecten vragen ieder om een eigen aanpak en inzet van technieken. Hierdoor leer je nieuwe processen, software en technieken snel eigen te maken. Werken bij een ingenieursbureau betekent dan ook veel afwisseling en variatie in werkzaamheden. Zo heb je veel afwisseling in je werkplek. De ene dag werk je op kantoor, de andere dag werk je op locatie. Zo kan je het project ook van dichtbij bekijken en zie je hoe jouw ontwerp in de praktijk er uit komt te zien. Doordat je aan diverse typen projecten werkt en regelmatig van opdrachtgever wisselt, die vaak in verschillende branches werkzaam zijn, leer je vele malen meer dan wanneer je bij één opdrachtgever werkt. Bovendien werk je enkel met collega’s met een soortgelijke academische achtergrond als jijzelf. Zo blijf je ook van je collega’s continu leren.

Werken bij Iv-Groep: Geen dag hetzelfde!

Iv-Groep is gek op technische uitdagingen. ‘Impossible missions’ bestaan voor ons dan ook niet. De kracht van Iv-Groep is dat onze specialisten buiten de kaders denken en zo de moeilijkste vraagstukken vertalen naar maakbare oplossingen. 
Iv-Groep is wereldwijd actief in verschillende markten: Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Iv-Groep is georganiseerd in zeven verschillende divisies die elk beschikken over zeer specialistische kennis van de markt die zij bedienen. Werken bij Iv-Groep betekent dan ook werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen van de meest uiteenlopende projecten.
Zo maakte Iv-Groep het integrale ontwerp van de sluisdeuren van het nieuwe Panamakanaal, maakte Iv-Infra het ontwerp van de enorme Zandhazenbrug, ontwierp Iv-Consult innovatieve zelf-installerende drijvende windmolens en verzorgde Iv-Consult het detailontwerp van de London Eye, en is Iv-Offshore & Energy betrokken bij het innovatieve Poshydon-project. ’s Werelds eerste offshore waterstoffaciliteit op een werkend platform! Ben jij benieuwd naar al onze projecten? Kijk dan eens hier! 

Bij Iv-Groep blijf je altijd in ontwikkeling

Bij Iv-Groep geloven we in talenten van mensen. Met begeleiding van de slimste ingenieurs helpen wij jou als stagiair, afstudeerder of starter om jouw talenten te ontwikkelen. We dagen je uit de grenzen op te zoeken en nemen je hierbij niet aan de hand mee, maar geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als afstudeerder of stagiair werk je dan ook volwaardig mee aan onze uitdagende projecten en krijg je daarbij veel eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Iv-Groep biedt daarom talloze mogelijkheden om een studie of cursus te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Enhousiast geworden?

Wil jij graag meer weten over het werken bij een ingenieursbureau? Iv-Groep biedt verschillende (afstudeer)stages en startersfuncties aan. Ben jij benieuwd wat Iv-Groep voor jou kan betekenen of heb jij zelf een gaaf idee voor een stage-opdracht? Stuur dan een mail naar jobs@iv-groep.nl en wij gaan hier graag over met jou in gesprek!