Iv-Infra opnieuw geselecteerd voor samenwerkings-raamovereenkomst Ingenieursdiensten RWS

Ingenieurs
met passie voor techniek
Iv-Infra opnieuw geselecteerd voor samenwerkingsraamovereenkomst Ingenieursdiensten Rijkswaterstaat

Iv-Infra is verheugd opnieuw partner voor Rijkswaterstaat te zijn voor de zogeheten samenwerkingsraamovereenkomsten Ingenieursdiensten (SROK ID) perceel 1 en 2. Rijkswaterstaat selecteerde meerdere advies- en ingenieursbureau voor de twee nieuwe raamovereenkomsten: “Alleen door optimale samenwerking tussen markt en Rijkswaterstaat kunnen we zorgen dat we onze opgave op een efficiĆ«nte, doelmatige en ook flexibele wijze realiseren”, aldus Gijs Copic, afdelingshoofd Adviseurs Projectbeheersing Grote Projecten en Onderhoud bij Rijkswaterstaat. De overeenkomsten gelden voor 3 jaar met een uitloop van 1 jaar.

Iv-Infra versterkte de reeds jarenlange combinatie met partners TAUW en HKV in de RWS samenwerkingsovereenkomsten verder met APPM op het gebied van plan- en procesuitwerking.
“We kijken er zeer naar uit om met onze combinatie opnieuw als partner samen met RWS de infrastructurele uitdagingen aan te gaan de komende jaren”, aldus directeur van Iv-Infra Rob van Bodegraven. “Zowel in de natte als de droge netwerken zijn grote, belangrijke opgaves op het gebied van vervanging en renovatie te verwachten.”

Bekijk hier het bericht op de site van Rijkswaterstaat.