Iv-Water en Iv-Infra gaan raamovereenkomst met Hunze & Aa en Noorderzijlvest aan

Iv-Water en Iv-Infra gaan raamovereenkomst met Hunze & Aa en Noorderzijlvest aan

Waterschap Hunze & Aa en Waterschap Noorderzijlvest hebben met de combinatie Iv-Water en Iv-Infra een raamovereenkomst gesloten voor Integraal Technisch Advies. In totaal zijn acht partijen geselecteerd voor de raamovereenkomst. Een belangrijk aspect van de overeenkomst is de duurzame projectoverstijgende samenwerking tussen alle gecontracteerde partijen en de waterschappen.  

Duurzame projectoverstijgende samenwerking

Waterschap Noorderzijlvest en Waterschap Hunze en Aa’s zorgen voor veilig, voldoende en schoon water. De waterschappen hebben regelmatig behoefte aan technisch advies voor complexe onderwerpen of een integraal project. Een duurzame, projectoverstijgende samenwerking tussen alle partijen zorgt voor een grotere toegevoegde waarde voor de projecten binnen de overeenkomst. Door intensief samen te werken vergroten wij het lerende vermogen van elkaar en kunnen nieuwe methodieken eenvoudiger worden ontwikkeld. Iv-Water en Iv-Infra hebben ruime ervaring met deze samenwerkingsvorm bij andere opdrachtgevers en zien de toegevoegde waarde binnen de projecten.
 
Binnen de combinatie richten Iv-Water en Iv-Infra zich op verschillende taakvelden en met onze onderaannemer Idverde voor het groencomponent staan wij gesteld voor deze raamovereenkomst. Door de bundeling van expertise zal de combinatie Iv-Water en Iv-Infra het hele palet van adviesdiensten voor zowel Waterketen, Watersystemen en Waterveiligheid verzorgen. De raamovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging van een jaar. Iwan Ramtahalsing van Iv-Water en Tom Sikkema van Iv-Infra gaan zich de komende jaren inzetten om de beoogde projectoverstijgende samenwerking te realiseren.