English |English en | en
Home>Projects > Handling > SIF Monopiles Terminal

Assemblagehal offshore terminal

Nieuwe productiehal voor XL-monopiles

SiF is marktleider in de productie van fundaties voor offshore windparken en de olie- en gasindustrie. Het voorkomen van stilstand en onveilige situaties in de nieuwe productiehal van SiF Netherlands op Maasvlakte 2 is cruciaal. SiF heeft Iv-Consult vanwege de ervaring op het gebied van zware, dynamische, belaste constructies gevraagd om een conceptenstudie uit te voeren als alternatief voor het bestaande voorlopig ontwerp. Bij dit onderzoek is niet alleen gezocht naar alternatieven die een kostenbesparing opleveren, maar is ook gefocust op het systeem dat de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid voor de kraanbanen en ondersteuningsconstructies oplevert. Met de uitkomsten van de studie is het voorlopig ontwerp ingrijpend aangepast.
We are always on the lookout for new talent. How can you strengthen our team? Working at Iv means working on challenging and varied projects every day. At the office or on location. Check now to see if you can find an exciting challenge within your specialism!
Would you like to know more about the possibilities for your project? Wouter will be pleased to share ideas about your engineering issues. Contact him by email or call 088 943 3100.