English |Dutch en | nl
Home>Projects > Redesign of Anton de Komplein, Amsterdam

Redesign of Anton de Komplein, Amsterdam

New Design for a popular square in South East Amsterdam

The Anton de Komplein is a lively square in the middle of South East Amsterdam and is now one of the most important places in the area. With the redevelopment of the square, which borders the Bijlmerdreef and the newly built district office of South East Amsterdam, the old situation has completely changed. For example, a grandstand-like staircase has been built which descends to the newly refurbished square: the Anton de Komplein. Iv-Infra produced the design and RAW specifications of the district and the new staircase as well as carrying out various geotechnical surveys.
Would you like to know more about the possibilities for your project? Jacqueline will be pleased to share ideas about your engineering issues. Contact her by email or call​ 088 943 3200.
We are always on the lookout for new talent. How can you strengthen our team? Working at Iv means working on challenging and varied projects every day. At the office or on location. Check now to see if you can find an exciting challenge within your specialism!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.