English |Dutch en | nl

Clubhouse CVV Zwervers

A new clubhouse for CVV Zwerver

The technical condition of the old clubhouse of CVV Zwervers was such that renovation was no longer an option. Therefore, a new, modern clubhouse was built for the soccer club elsewhere in the sports park. The building has a surface area of around 1,000 m² and includes various changing rooms, hospitality facilities and other areas. For this project Iv-Bouw advised on the installations for the building and the surrounding sites. Iv-Infra worked out all the paving, fencing and street furniture around the new-build clubhouse.
Would you like to know more about the possibilities for your project? Erik will be pleased to share ideas about your engineering issues. Contact him by email or call 088 943 3500.
We are always on the lookout for new talent. How can you strengthen our team? Working at Iv means working on challenging and varied projects every day. At the office or on location. Check now to see if you can find an exciting challenge within your specialism!