English |English en | en
Home>Insights & News > Overview > Press release: Iv-Groep acquires CAE Nederland
Persbericht: Iv-Groep neemt CAE Nederland over Iv-Bouw Iv-Groep CAE CAE (onderdeel van Iv-Bouw) Iv-Bouw Overname

Iv-Groep neemt CAE Nederland over

Papendrecht, 26 augustus 2019 – Multidisciplinair advies- en ingenieursbureau Iv-Groep neemt CAE Nederland B.V. over, een constructie adviesbureau werkzaam in de sectoren woningbouw, zorgcentra, winkelcentra, scholen, multifunctionele accommodaties, bioscopen en transformaties van gebouwen. CAE wordt onderdeel van Iv-Bouw, de divisie bouw & installaties binnen Iv-Groep.  
 
 “Met de overname van CAE versterken we onze kennis en capaciteit op het gebied van constructies voor de hoogwaardige utiliteitsbouw. In combinatie met de kennis van Iv-Bouw op het gebied van installaties binnen deze sector vullen de activiteiten van beide bedrijven elkaar perfect aan. Iv-Bouw en CAE bieden hiermee het totaalpakket aan engineering voor projecten binnen de hoogwaardige utiliteitsbouw. Hiermee versterken we onze capaciteit, waardoor we een nog betere partner zijn voor onze klanten; als adviseur en ontwerper en als risicodragende partner in design & construct projecten. Het team en de dienstverlening van CAE wordt gecontinueerd vanuit het kantoor van CAE in Delft. Dit vinden wij belangrijk voor de medewerkers én voor de klanten. Voor Iv is het kantoor in Delft een strategische keuze, om zo nog dichter bij jong technisch talent te zitten. Technisch talent is schaars in Nederland, en wij streven ernaar de allerbeste jonge ingenieurs aan ons te binden. Met name vrouwelijke ingenieurs zijn binnen onze disciplines moeilijk te vinden. Het jonge team van CAE met een bijzonder groot aantal vrouwelijke ingenieurs is dan ook een toevoeging aan Iv waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel de klanten als medewerkers van CAE baat hebben bij deze overname, omdat zij hiermee toegang krijgen tot een grote diversiteit aan kennis van techniek binnen Iv. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de overname de juiste stap is voor beide bedrijven”, aldus Erik Vegt, directeur Iv-Bouw.
 
Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bianca van Dam, Marketing & Communicatie Iv-Groep via e-mail marketing@iv-groep.nl of telefonisch via 088 943 2152.
Heb je vragen over de diensten van Iv-Bouw en CAE? Voor meer informatie over de diensten van Iv-Bouw en CAE kunt u contact opnemen met Erik Vegt, directeur van Iv-Bouw en CAE, op telefoonnummer 088 943 2710 of stuur een mail.